Το κεντρο

Λίγα λόγια για τη Σχολή μας

Η Clever-Net βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο χώρο της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από το 1998, παρέχοντας αρχικά εκπαίδευση
Η/Υ, μαθήματα Λογιστικής, Κατασκευή Ιστοσελίδων και Σχεδιαστικά Προγράμματα. 

Με την έναρξη των πιστοποιήσεων η πρώτη συνεργασία έρχεται από την Microsoft, η οποία βράβευσε τη Σχολή για τα καλύτερα αποτελέσματα της χρονιάς 2001-2002 στο πρόγραμμα MOUS.  Ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με διάφορους Φορείς Πιστοποίησης, καθιστώντας την ένα από τα καλύτερα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα. 

Το 2013 υπό νέα Διεύθυνση εμπλουτίζει το δυναμικό της έργο με γνώμονα τις ανάγκες που προκύπτουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Η μέθοδος και ο τρόπος λειτουργίας προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου προσωπικά, συμπεριλαμβανομένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου FREDERICK.

Ένα χρόνο μετά, το 2014, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τη σχέση των νέων με το διαδίκτυο αλλά και τον επαγγελματικό προσανατολισμό πολλών εξ' αυτών στο χώρο του gaming, δημιουργεί τον πρώτο εκπαιδευτικό φορέα των Esports στην Ελλάδα και από τους πρώτους σε όλη την Ευρώπη, την Greek Gaming Academy

Με προσωπικές συναντήσεις υποστηρίζεται Συμβουλευτικός Προσανατολισμός για τη βελτίωση και ενδυνάμωση κάθε βιογραφικού.
Έχοντας ως κύριο στόχο την ορθή προσέγγιση στην εξέλιξη, συμβάλει στην απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων για την επαγγελματική κατάρτιση και κατοχύρωση κάθε ενδιαφερόμενου, με ξεχωριστά σεμινάρια όπως:

Παράλληλα με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, “Εισαγωγή στους Η/Υ”, γεφυρώνεται η σχέση μεταξύ τρίτης ηλικίας και τεχνολογίας, παρέχοντας μαθήματα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Από το 2009 παρέχει προγράμματα με την εξ αποστάσεως μέθοδο. Webinar και e-learning μέσω της δικής της πλατφόρμας, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

"Η προετοιμασία συναντάει την ευκαιρία"

Οι παροχές και οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν πόλο έλξης που μετά την πρώτη γνωριμία εξελίσσεται σε επιλογή.


ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ :

Education Festival 2017

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, η Clever-Net συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο πάνελ ομιλιών του Education Festival 2017 (Διοργάνωση: Skywalker)

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παρουσίαση του Διευθυντή Σπουδών Δημήτρη Μοναχού, με θέμα, "Οι νέες τεχνολογίες και η διαμόρφωση εργαλείων χρήσιμων στην εκπαιδευτική διαδικασία".

Education Festival 2016

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου,  Clever-Net και Greek Gaming Academy, συμμετείχαν με δικό τους stand στο Education Festival 2016 (Διοργάνωση: Skywalker)

Στο πάνελ ομιλιών του Σαββάτου (13:00-15:00) οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη συμμετοχή του Διευθυντή Σπουδών, Δημήτρη Μοναχού. Η Θεματική της ομιλίας αφορούσε στις «Νέες Τάσεις και Εναλλακτικές Μορφές Εκπαίδευσης».

Στόχοι του Education Festival 2016 ήταν :

  • Η δυνατότητα συνάντησης των αναγκών του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος με θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς, άτομα και κοινωνικές ομάδες
  • Η ενημέρωση για νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις και διεξόδους
  • Η καινοτομία και η εναλλακτική εκπαίδευση

Το «Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016» απευθυνόταν σε :

  • Φοιτητές, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς
  • Μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Γονείς
  • Άτομα που ενδιαφέρονταν για τη Δια Βίου Μάθηση
  • Εκπαιδευτικούς, συμβούλους και coaches
  • Εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς
Τεχνολογία και Τρίτη Ηλικία

Στην Clever-Net γεφυρώνεται η σχέση μεταξύ τρίτης ηλικίας και τεχνολογίας. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το διαδίκτυο κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά των μεγαλύτερων ανθρώπων, λειτουργεί ως αντίδοτο σε εγκεφαλικές δυσλειτουργίες, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης κατάθλιψης και ενισχύει την κοινωνικότητα, συμβάλλοντας στην καλή ψυχολογία.

Δύο φορές την εβδομάδα, φίλες και φίλοι των ΚΑΠΗ παρακολουθούν μαθήματα χρήσης υπολογιστών και εισαγωγής στο Internet, σε τμήματα των έξι (6) ατόμων.
Φωτογραφιες