ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Τι είναι o Content Creator;

Ο Content Creator είναι ο δημιουργός ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού υλικού το οποίο μπορεί να εκφραστεί και παρουσιαστεί μέσω οποιουδήποτε καναλιού.
Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής καριέρας και εισοδήματος και σχετίζεται με το ψηφιακό υλικό.  Αυτό το υλικό μπορεί να είναι livestreams, blogs, φωτογραφίες, μπροσούρες, άρθρα... οτιδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί και να διατεθεί στο κοινό.

Ο Content Creator είναι ένα επάγγελμα με τεράστια ζήτηση, από αυτόν που θέλει να τρέξει τη δική του επιχείρηση και να την κοινοποιήσει στο διαδίκτυο, έως τον influencer. 

Μπορεί να λειτουργήσει σαν πλήρης ή μερική απασχόληση για όποιον επιθυμεί να εργάζεται remotely από τον χώρο επιλογής του.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε,

  • τις αρχές και τις βάσεις του ψηφιακού Μάρκετινκ 
  • πως να διαχειριζόμαστε πλατφόρμες ψηφιακού υλικού (Canva και άλλα online sources ασφαλής εμπορικής χρήσης) 
  • δημιουργία μιας ενιαίας ταυτότητας και ανατροφοδότησής της 
  • παρουσίαση εργασιών στο τμήμα και άμεση αξιολόγηση από την εισηγήτρια

Διάρκεια προγράμματος - τρόπος παρακολούθησης

Το σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε ωρών και διεξάγεται διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα του ΖΟΟΜ για τρεις εβδομάδες.
Στη ροή του βιντεοσκοπείται παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα παρακολούθησης σε χρόνο που τους εξυπηρετεί, σε περίπτωση απουσίας τους σε κάποιο από τα μαθήματα. Η ύλη καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα βρίσκεται σε ιδιωτική ομάδα την οποία δημιουργεί η εισηγήτρια και θα είναι διαθέσιμη από την έναρξη έως και ένα μήνα μετά τη λήξη του προγράμματος, αυστηρά και μόνο για τους συμμετέχοντες του εκάστοτε τμήματος. 
Οι τέσσερις ώρες είναι προγραμματισμένες, από δύο ώρες μία φορά την εβδομάδα, χωρίς υποχρεωτική παρουσία. Το τελευταίο μάθημα (μία ώρα) υλοποιείται την τρίτη εβδομάδα με υποχρεωτική παρουσία, καθότι αφορά στην εξέταση-παρουσίαση των εργασιών κάθε συμμετέχοντα, και συμφωνείται μεταξύ εισηγήτριας και συμμετεχόντων σε κοινό χρόνο. 

Νέο τμήμα:  05 & 12 Οκτωβρίου 19:30 - 21:30 (τέσσερις ώρες) | μεταξύ 16 - 22 Οκτωβρίου, συμφωνείται η πέμπτη ώρα


Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις στον κόσμο του ψηφιακού Μάρκετινγκ είναι εδώ!

Διάλεξε τον δρόμο της επιτυχίας και χτίσε τη δική σου επιχείρηση σαν Content Creator ή κάνε αίτηση στην εταιρία των ονείρων σου με αυτοπεποίθηση!

Παρακολούθησε αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα διαχείρισης και προώθησης υλικού στις πλατφόρμες των Social Media (Focus στις πλατφόρμες Instagram και Facebook).


Τα μαθήματα συντονίζει η Βιβή Μαρκάτου (Β.Α Τheatrical Studies, Graphic Artist, MSc, Computer Animation) 

Η Βιβή Μαρκάτου σπούδασε γραφιστική στο ΙΕΚ Ξινή και ΔΙΕΚ Λαμίας, θεατρολογία στο ΕΚΠΑ με Erasmus στο Freie Universitaet του Βερολίνου και είναι κάτοχος MSc στο Computer Animation από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth.
Παιδική εικονογράφος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι βραβευμένη σχεδιάστρια κινουμένων σχεδίων και μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΙΒΒΥ (International Board on Books for Young People).  Έχει εικονογραφήσει πλέον των 50 τίτλων παιδικών βιβλίων συμμετέχοντας ως εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια αυτοέκδοσης, εικονογράφησης και concept art, ενώ έχει σκηνοθετήσει 2 ταινίες κινουμένων σχεδίων με υποψηφιότητες στο World Film Festival των Καννών και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.
Έχει εργαστεί στο χώρο της ραδιοφωνίας και έχει τιμηθεί υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ για ένα πολιτιστικό της αφιέρωμα και παράλληλα έχει τιμηθεί για την προσφορά της σε Δήμους και Βιβλιοθήκες κατέχοντας πολλά βραβεία γύρω από τον χώρο του σχεδίου και της ζωγραφικής.
Διοχετεύει την αγάπη της στη φύση, τα ζώα και τα παιδιά γεμίζοντας τον κόσμο με χρώματα. Τον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει, να περπατάει και να ακούσει μουσική.
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.