Το κεντρο


Λίγα λόγια για τη Σχολή μας

Το Clever-Net, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο χώρο της τεχνολογικής εκπαίδευσης, από το 1998 

Με την έναρξη των Πιστοποιήσεων η πρώτη συνεργασία έρχεται από τη Microsoft, η οποία βράβευσε την Σχολή για τα καλύτερα αποτελέσματα της χρονιάς 2001-2002 στο πρόγραμμα MOUS. 

Από το 2003 ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες, σταθερές έως σήμερα, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να έχουν δυνατότητα επιλογής στην Πιστοποίησή τους. 

Το 2009 το Clever-Net, κάνοντας τη διαφορά, παρέχει διαδικτυακή εκμάθηση του Office μέσω της δικής του ηλεκτρονικής πλατφόρμας, καλύπτοντας έτσι εκπαιδευτικές ανάγκες και εκτός Σχολής. Αντιστοίχως υποστηρίζει σχεδιαστικά προγράμματα στον προσωπικό χώρο κάθε ενδιαφερόμενου μέσω Teamviewer. 

Το 2013 υπό νέα Διεύθυνση συνεχίζει το δυναμικό του έργο, εμπλουτίζοντας το με γνώμονα τις ανάγκες που προκύπτουν τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Η μέθοδος και ο τρόπος λειτουργίας προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή προσωπικά. Με στόχο τη βελτίωση και ενδυνάμωση του βιογραφικού κάθε ενδιαφερόμενου, καθιερώνει με ατομικές συναντήσεις τον “Συμβουλευτικό Προσανατολισμό". 

Το 2014 παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τη σχέση των νέων με το διαδίκτυο αλλά και τον προσανατολισμό πολλών εξ' αυτών στο χώρο του gaming, δημιουργεί τον πρώτο εκπαιδευτικό φορέα των e-sports στην Ελλάδα, το GreekGamingAcademy

Το 2015 ξεκίνησε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ σε δύο τομείς. Στον τομέα πιστοποίησης δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών με την UNICERT και στον τομέα της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης - δια ζώσης και εξ' αποστάσεως - με το Πανεπιστήμιο FREDERICK. 

Το 2016 προσεγγίζει την πρόοδο και ανάπτυξη κάθε ενδιαφερόμενου με δύο ξεχωριστά σεμινάρια:

 • "NLP (Νεύρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός" για Αυτοδυνάμωση σε κάθε επίπεδο.
 • "Επαγγελματικό Facebook" με έμφαση στη Στρατηγική Περιεχομένου και τα Στατιστικά.  Αφορά στην καλύτερη προβολή επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων, αυτοαπασχολούμενων και δημοσίων προσώπων.

Το 2017 προσθέτει στη γκάμα των σεμιναρίων δύο νέα προγράμματα:

 • "Αρχιτεκτονική Η/Υ" για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να έχει τον έλεγχο του υπολογιστή του.
 • "Web Radio" για τους φίλους του ραδιοφώνου.

Η προετοιμασία συναντάει την ευκαιρία !!

Με κύριο στόχο την ορθή προσέγγιση στην εξέλιξη, το Clever-Net συνεχίζει να συμβάλει στην απόκτηση των απαραίτητων εφοδίων για την επαγγελματική σας κατάρτιση και κατοχύρωση.

Οι παροχές, οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, το φιλικό περιβάλλον, αλλά και η τοποθεσία των εγκαταστάσεων, αποτελούν πόλο έλξης που μετά την πρώτη γνωριμία εξελίσσεται σε επιλογή.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ :

Education Festival 2017

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, το Clever-Net συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στο πάνελ ομιλιών του Education Festival 2017 (Διοργάνωση: Skywalker)

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παρουσίαση του Διευθυντή Σπουδών Δημήτρη Μοναχού, με θέμα, "Οι νέες τεχνολογίες και η διαμόρφωση εργαλείων χρήσιμων στην εκπαιδευτική διαδικασία".

Education Festival 2016

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, το Clever-Net και το Greek Gaming Academy, συμμετείχαν με δικό τους stand στο Education Festival 2016 (Διοργάνωση: Skywalker)

Στο πάνελ ομιλιών του Σαββάτου (13:00-15:00) οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τη συμμετοχή του Διευθυντή Σπουδών, Δημήτρη Μοναχού. Η Θεματική της ομιλίας αφορούσε στις «Νέες Τάσεις και Εναλλακτικές Μορφές Εκπαίδευσης».

Στόχοι του Education Festival 2016 ήταν :

 • Η δυνατότητα συνάντησης των αναγκών του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος με θεσμικούς και ιδιωτικούς φορείς, άτομα και κοινωνικές ομάδες
 • Η ενημέρωση για νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τάσεις και διεξόδους
 • Η καινοτομία και η εναλλακτική εκπαίδευση

Το «Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016» απευθυνόταν σε :

 • Φοιτητές, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς
 • Μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Γονείς
 • Άτομα που ενδιαφέρονταν για τη Δια Βίου Μάθηση
 • Εκπαιδευτικούς, συμβούλους και coaches
 • Εκπαιδευτικούς και θεσμικούς φορείς, ιδρύματα, κολέγια και οργανισμούς
Τεχνολογία και Τρίτη Ηλικία

Στο Clever-Net γεφυρώνεται η σχέση μεταξύ τρίτης ηλικίας και τεχνολογίας. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το διαδίκτυο κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά των μεγαλύτερων ανθρώπων, λειτουργεί ως αντίδοτο σε εγκεφαλικές δυσλειτουργίες, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης κατάθλιψης και ενισχύει την κοινωνικότητα, συμβάλλοντας στην καλή ψυχολογία.

Δύο φορές την εβδομάδα, φίλες και φίλοι των ΚΑΠΗ παρακολουθούν μαθήματα χρήσης υπολογιστών και εισαγωγής στο Internet, σε τμήματα των έξι (6) ατόμων.
Φωτογραφιες